Tarjouspyyntö

Nimi*
Katuosoite*
Puhelin*
+358
  E-mail*
  Kommentoi tilausta*
  lähetä

  Referenssit

  Kotiin sijoittaminen on investointi tulevaisuuteen

  Jokainen moderni rakennus tarvitsee viestintää, yksityinen talo ei ole poikkeus. Laadukas ilmanvaihto, vesihuolto ja lämmitys takaavat turvallisen ja mukavan ajanvietteen kotona. Muista, että mikä tahansa työjärjestelmä on kuluva, laitteiden ennaltaehkäisevä huolto on suoritettava ajoissa, jotta ne toimivat kunnolla eivätkä epäonnistu tähän epämukavimpaan aikaan. Anna omistautuneen henkilökuntamme huolehtia kodistasi. Vuosittainen kodin ylläpito on investointi kodin tulevaisuuteen.

  Vesihuolto ja viemäröinti

  Käytön aikana vesijärjestelmät voivat tukkeutua, menettää jännitteen ja lakata toimimasta kunnolla. Jos haluat palata edellisiin indikaattoreihin, sinun on suoritettava asianmukainen huolto, joka sisältää seuraavat työt:

  Lämmitys

  Yksityisen talon lämmityspalvelut on suositeltavaa tarjota ammattilaisille. Yrityksemme huolehtii järjestelmän osien säännöllisestä huollosta. Asiantuntijatuen avulla voit pidentää laitteidesi käyttöikää vuosiksi. Ennaltaehkäisevä huolto auttaa vähentämään käyttökustannuksia ja säästämään järjestelmän ylläpitoa:

  Ilmastointi

  On tärkeää huoltaa ilmanvaihtolaitteita, ne tarvitsevat säännöllistä puhdistusta tai suodattimien vaihtoa, niiden kunnon ja toiminnan tarkistamista. Oikea-aikainen huolto, kuten mikä tahansa muu järjestelmä, pidentää sen käyttöikää ja laatua ja välttää myös vakavia vikoja, jotka saattavat edellyttää kaikkien laitteiden vaihtamista: